ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ

Λίγες μέρες μετά το πέρας του και κάνοντας τον απολογισμό μας, θεωρούμε πως το αντιρατσιστικό-μεταναστευτικό φεστιβάλ της Ανοιχτής Συνέλευσης Ορεστιάδας στέφτηκε με επιτυχία.

– Η πορεία ενημέρωσης στους δρόμους της πόλης είχε παλμό – ρυθμό – δυναμικότητα και μεγάλη συμμετοχή από συλλογικότητες, μαθητές, φοιτητές, πολίτες.

– Η ομιλία είχε πολύ ενδιαφέρον και οι τοποθετήσεις και ιδέες που ακούστηκαν από τους κεντρικούς ομιλητές ενεργοποίησαν τους ακροατές να συμμετέχουν στη συζήτηση που ξεπέρασε τις 3 ώρες.

– Οι μπάντες μας ταξίδεψαν, μας έκαναν να χαμογελάσουμε, να τραγουδήσουμε και μας ξεσήκωσαν να χορέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σαν μια τεράστια παρέα.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές, τους μουσικούς, τον κόσμο της Ορεστιάδας, τους συναγωνιστές που ταξίδεψαν για να συμμετέχουν και να στηρίξουν το φεστιβάλ αλλά και όλους τους φίλους της Συνέλευσης που βοήθησαν, ο καθένας με τον τρόπο του, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η αντιρατσιστική – μεταναστευτική δράση.

Πιστεύουμε πως όλοι μας αποκομίσαμε σημαντικά και νέα στοιχεία ή εμπλουτίσουμε αυτά που ήδη είχαμε για να αντιμετωπίσουμε τον ρατσισμό και να στηρίξουμε τους μετανάστες.

Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ. Ραντεβού στους δρόμους, στις πορείες, στα φεστιβάλ, στις δράσεις, στις συνελεύσεις.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2012

a.s_orestiadas@ymail.com

as-orestiadas.espivblogs.net